Monthly Archives: March 2014

Marriage Life and so forth

Alhamdulillah.. it has been a month and beberape hari i live as a married woman.. Happy that I am.. No regret what so ever.. Everyday, waking up to a man that I could smile to is the joyous thing a woman could ask for. Takde laa bangun bangun rasa nak lempang bagai kan.. Walaupun kekadang tuh nak kene babap gak laa si suami suh bangun Subuh dan kerja..

Sebulan being married was just full with activities; started with 2 days before marriage, kemas rumah, betulkan ape patut, finalizing stuff, then the akad itself, reception, amek gambar pun penat ok.. then travel balik to Kedah, get things done there plak, the reception in kedah, visiting relatives in terengganu, meeting friends and families yang nak belanje makan minum sume *not complaining this part =D* and the most tiring thing is, getting FAT hahahaha!!

i gained few kgs from all the jalan jalan cari makan with families, awesome treats from friends and da happy, makan memang tak hingat.. duit pun berkepuk-kepuk terbang.. so skang, ikat perut.. makan kat umah.. kene bini cam aku, makan je ape aku reti masak.. mintak bende pelik, memang makan tak bertambah laa kan.. hahha!! kesian kamu Mr Xzephyrer…

Sebenarnye, i wanted to put up list of vendor vendor yang telah menjayakan weddingku yg lepas.. tp sebab gambor professional tak siap lg… tunggukan shj ye.. insyaAllah.. akan ku update lg.. sekian~~~