Monthly Archives: October 2012

Spelling Gone Wrong #009

Sometimes, keyboard, handphones *smart atau tidak* especially with auto correct features, suke suki menjahanamkan spelling anda.. sometimes, to a very inappropriate word..

Tapi hak nih.. sah jari laju sgt.. =D

Aniesonick dolu2 pun slalu tuang kelas… hehehhe *calittttt*

Advertisements

Spelling Gone Wrong #008

Kepada anda-anda yang akan berkahwin, sila lah periksa dengan teliti kad anda supaya tiada “stupid mistake” or spelling macam ni… sedih kut.. dah laa skali dlm idup jer kau kawin.. *harapnye lah..* . Dapat lak orang cam aku penerima kadnya, hah, sah sah aku masukkan dlm blog.. hehehe..

Amin & Terima Kasih =D

Spelling Gone Wrong #007

Salah kah ejaan nya? Well not really.. but its just hilarious! =D

Memang laa bermasalah kalau dah berdosa… tapi kalau dh makanan tuh bermasalah, rase tak berdosa selagi bukan yang haram.. paling-paling pun, a few visits to the royal throne *bercangkung atau duduk, is to your preference =D*

Venue: Changi Airport, Singapore

Quick Update

Not that I’m too busy like a president but I am just too lazy to update.. hehe..

Seems Malaysian has learn to spell? hehehe.. I gotta keep my eyes open larger to caught some nasty spelling errors hehehe…

Why won’t you help me out? Share it with moi!!