Spelling 101 Part 2

A continuation to Spelling 101 hari tuh..

Sile perhatikan dengan teliti….

Dengan ini, saya ingin memaklumkan kepade pihak2 berkenaan, bahawesenye, ade peralihan perkataan yang lebih tepat untuk COOKIES.. Yakni, BISKUT… tidak perlulah dialihkan perkataan itu sebijik sejibon mcm orang berkulit putih *secare asli* itu.. Nasib biskut korang sedap, kate mak sedare kepade mak kepade suami kepade kakak saya cakap.. ehehehe…

siape yang perasan perkataan ini? Anak sedare lelaki saye yang baru 9 tahun.. Nasib kau pandai Hasan.. hehehe.. you make ateh proud =D

Satu lagi contoh, translation secare terus.. Blog UNCLEGEDEK… hak ni terbaek.. Uncle yang menulis tangkap gambar je empunya blog nih pun terbaek gak.. linked it before kut.. rasenye laa..

sile laa ke blog nye dan banjirkan blog nye lagi..

Uncle, if you are reading, sy slalu keep an eye open *an eye jer bukan both*.. just in case dpt amek gmbr ngn uncle.. wpun saya bukan artist tp saye artist dalam mimpi sndr.. hehehe

Orite, aniesonick dah melalut too much..

hari ni bosan sangat kat opis, tuh yang bleh hapdet blog 2kali sehari..

sekian terime kaseh…

Advertisements

4 thoughts on “Spelling 101 Part 2

  1. ~gedek!

    Hai… ‘Kable’ tu sangat tak hebat kan…? haha!

    Ambik gambar dengan uncle? Uncle suka sangat! Dah lama takde guest kat BB@40..!

    (Nota tambahan: Uncle pernah habiskan game Sonic 1st tau… tapi zaman game 16 bit, la… haha!)

    Reply
  2. an1es0n1ck Post author

    Nak amek gmbr tp KL ni wpun nampak kecik tp besar.. hehehe.. bilo laa bleh amek nye..

    Game sonic Sega… yeahhh.. itu terbaek.. sbb takde sonic yang warne hitam silver ape sume lagi.. hanye ade yang biru itu shj.. hehehe

    Reply
  3. jimmy532

    lepas google rupanya mmg wujud kuih kokis.. tp sah2 tak sama dgn gmbr kokis mazola ni

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s