Monthly Archives: March 2012

Story of the day..

Hari ni takde citer sebenarnye.. kalau ade pun, its for me to know and for you to find out *ayat sape neh hek?*

I want to upload gambar but mcm tk diizinkan lagi.. tp ade laa sket dh upload on flickr.. sile check if interested =)

Today… I shall talk about………….

5 minutes and i am still blurr..

i uploaded pictures from Kelly’s Castle.. I thought it’s a cool place to visit though.. Of course, there’s only THAT around the area.. if you are passing by or in Perak for some reason and have 30-45minutes to waste, no harm visiting the place…

Want to write more about Thailand but pictures are not made available yet.. so gotta wait for that..

I give up..

Nothing to update.. I will when i do =p

Today’s target: get one post out!!!

Yes, i have been harvesting posts and they have surely grew well.. so skang, sudah buang itu posts, and now, i’m hoping to get this one out.. sebab bosses saya takde and takkan kacau saye update blog.. hahaa!!

I wanted to update about my trip to Perak.. Zati’s engagement.. It was like a deja vu.. Went with Pqah and got there by 1030am i think.. she was all kabut and is not ready at all! She got frozen and don’t know where or what to start first.. Good thing we were there, just in time to help her out.. and it Alhamdulillah.. it went well..

*i don’t make up.. well, just a bit laa cause i don’t know how.. but neh, hasil air tangan gua ok!! Proud!!*

Pastu, petang balik, pi Kellie’s Castle.. its fun laa jugak sbb ngan kanak2 biase.. so kami dengan baju kurung ape sume, pi laa naek turun bangunan separoh siap tuh.. Interesting though.. But chantekkk kalu amek gambar.. sbb tak reti amek gambar, same jer laa kan.. hehehe.. More pictures kat flickr laa kut.. *though tak upload lagi.. hehehe*

Oh!! Minggu sebelum pun saya pegi Taiping.. rempit sesorg di awal pagi.. Kenduri kawen.. first time sampai Taiping.. Masuk jer tol Taiping, otak berjalan nih terus bergerak..nampak sign board itu ini, cam syok gak neh pegi.. tp sebab dh sesorg kan, maleih laaa.. tapi nak pegi jugak laa one day.. I would have asked if anyone whos reading penah pegi Cuti-cuti Malaysia ke Taiping, tp sy tahu blog ini tidak ramai pembace, saya kuburkan soalan itu..

 *GAMBAR AKAN DISUSULI KEMUDIAN*

Selepas minggu ke Taiping, dan ke Bota, minggu yang same, saye terbang ke negara Gajah.. Khap Khun Ka!

Itu akan ditulis dalam entry len.. sbb itu panjang laa plak nak buat.. again, perkare2 yang interesting di negara itu, dimate kepale saya.. hehehe…

Balik from Thailand on Saturday.. The next day, because i kinda promised my nieces and nephew to take them out, i went out with the mom and my lil sister and hubby to wall climbing in Putrajaya.. First thing first, for kids, no payment needed.. woohoo!!! selamat duit Ateh.. hehehehe.. and i had fun too.. with sisters and brother… Not bad laa.. summore in air cond kan.. so takdel aa stuffy.. berpeluh, berpeluh gak.. tp, takde orang jual air.. kitorg plak pandai, tak bwk any drinks..

Minggu ni pegi skali lagi syok gak…~~~

Hari Isnin, badan rase pelik.. macam penah rase camni.. tp dulu2 laa..

Hari Selase, yeahhh, high fever, 39C.. hahahaha!!

Hari Rabu, tumbang…

Hari Khamis, dah ok sket, tp panas lagi..

Hari Jumaat, kne masok opis sbb appraisal.. macam dapat bonus nak appraise.. buat ponek ehse joh.. Tapi oleh kerane aku dipuji dan di up kan waktu appraisal, die lembutkan hati yang panas ini.. hehehe..

ape pun, bonus still tak dapat ='( tak dpt laa nak shopping spree..

AWAKKKKKKK!!! pinjam duit bawak saya pi shopping please? hahahahhaa!!!!!!! << Harapan orang dituju membace…..